Casinobonus

Het straatbeeld van Amsterdam

De vrouwen van Amsterdam zijn trendy. Ze willen graag meegaan met de mode en er leuk uitzien. Ik vind het heerlijk om door de stad te fietsen en al die mooie mensen te zien. Iedereen zit in de zomer vrolijk op het terras, ziet er mooi uit en heeft een goede tijd.

Kleding hoort hier onlosmakelijk bij. Met mooie kleding aan, zie je er leuk en fris uit. Maar daarnaast voel je je ook beter en zelfverzekerder.

‘Kleding maakt de vrouw’. Over deze uitspraak valt de discussiëren. Ook zonder vrouwelijke kleding kan een vrouw er erg vrouwelijk uitzien en zich vrouw voelen. Goede kleding maakt de vrouw wel zelfverzekerder. Deze uitstraling is vrouwelijk. Goede kleding maakt de vrouw dus mooier door deze uitstraling.

Kleding is iets heel persoonlijks. Veel mensen kiezen kleding die een verlengde is van zichzelf. Het is een stijl die bij hen past. Het zijn kleuren die ze mooi vinden. Het dragen van kleding is een manier om je eigen persoonlijkheid, normen en waarden uit te dragen. Kleding is hiermee een vorm van non-verbale communicatie. Dit geldt overigens ook voor mannen.

Ik vind het fantastisch om deze verschillende persoonlijkheden, stijlen en types in de stad te zien. Amsterdam kent ontzettend veel verschillende soorten en maten mensen. De Amsterdammer is van zichzelf erg open, tolerante en nuchter. Dit komt zeker naar voren in de kleding die men draagt in de stad. Zet mij maar neer op een terrasje op een plek waar veel mensen voorbij lopen en fietsen. Heerlijk. Ik hier kan intens genieten van simpelweg mensen kijken.

Het bloesje komt heel veel voor in het straatbeeld van Amsterdam. Gelukkig maar. Daar drijft mijn onderneming natuurlijk op. Amsterdam kent veel kantoren. Veel mensen werken op kantoren. Ze zijn advocaat, jurist, accountant of manager. Ze moeten representatief op het werk verschijnen. Veel vrouwen kiezen voor het bloesje in plaats van een T-shirt of trui. Het bloesje is lichter en ziet er netter uit. Bovendien kan een vrouw ontzettend variëren met een bloesje.  Lang, kort, de stof, de hals, los of strak? Wat je ook wilt, het kan allemaal in een bloesje worden verwerkt.

Ik wil graag voor iedere vrouw wat te bieden hebben voor elke mogelijke gelegenheid. Daarom heb ik ontzettend veel bloesjes ontworpen en laten produceren. Deze zijn allemaal verkrijgbaar op mijn website. Ik vind namelijk dat een bloesje voor elke vrouw een ontzettend goed kledingstuk is. Wat je ook moet doen op een dag, wat je achtergrond is, hoe je eruit ziet: een bloesje kan altijd. Het past altijd en laat je er altijd mooi en vrouwelijk eruit zien.

Omdat het in Amsterdam en Nederland ontbrak aan een merk wat mooie, vrouwelijke bloesjes ontwierp, ben ik het zelf gaan doen. Door mij te specialiseren in bloesjes, kan ik steeds weer opnieuw innoveren en nieuwe modellen op de markt brengen. Bovendien blijf ik heel erg op de hoogte van wat mijn klanten precies willen. Een ander belangrijk voordeel is het feit dat ik ontzettend veel diverse bloesjes op de markt kan brengen. Voor iedere vrouw en iedere gelegenheid is er een bloesje van Labloesj ontworpen. Zo niet, laat het me dan weten, dan ga ik er meteen mee aan de slag.

 

Posted on