de 5 Bloesjes

Waarom heeft elke vrouw 5 bloesjes nodig? 

Ik zie mijzelf als een ervaren bloesjesdrager. Ik hou zelf enorm van bloesjes. Met Labloesj ontwerp ik bloesjes voor elke gelegenheid, voor elk beroep en voor elke soort en maat vrouw.

Daarom kan ik met zekerheid zeggen dat elke vrouw minstens 5 verschillende bloesjes nodig heeft. Vijf bloesjes voor 5 gelegenheden, zodat je voor elk mogelijke gelegenheid gepast gekleed bent in een bloesje en er leuk en vrouwelijk uitziet.

Welke 5 bloesjes moet jij in je kledingkast hebben hangen?

Het professionele bloesje

Dit is een belangrijk bloesje voor iedere vrouw. Dit bloesje kan je aan naar het werk of andere werkgerelateerde afspraken, zoals een sollicitatiegesprek, congres, werk afspraken, enzovoort. Je kunt het dragen onder een colbertje, maar in de zomer ook gewoon boven een nette broek met schoenen met een hak. Zo zie je er altijd stijlvol en representatief uit.

Het casual bloesjeCasinobonus

Deze is voor wanneer je een leuke activiteit hebt ‘s avonds of in het weekend. Je wilt er leuk, verzorgd en vlot uitzien, maar geen netjes werkbloesje aan hebben. Want wanneer je een café binnenstapt in een outfit die overduidelijk een werkoutfit is, kijken mensen je scheef aan.

Het casual bloesje is vrolijker en heeft fellere kleuren. Het mag een strakkere pasvorm hebben. Natuurlijk wordt dit bloesje juist gecombineerd met een spijkerbroek.

Het lentebloesje

Wanneer de lente begint, beginnen de vogeltjes weer te fluiten. Ze fluiten in de bomen, maar ook in je leven. De bloemen beginnen weer te groeien, mensen gaan er weer op uit. De dikke, alle bedekkende winterjas wordt vervangen door een dun jasje. De mensen zijn vrolijk en zien er mooi uit. Bij de eerste warme zonnestralen zitten de terrasje weer vol.

Ook jij wilt er vrolijk uitzien en dit lentegevoel uitstralen. Een lentebloesje is daarbij een must. Dit is een vrolijk en kleurig bloesje, met een bloemenprint. Het heeft een stofje dat lekker koel is. Zo voel jij je niet alleen top, maar zie je er ook top uit.

Het herfstbloesje

Wanneer de zomer voorbij is en de herfst aanbreekt, wil je een bloesje wat hierbij aansluit. Het herfstbloesje heeft mooie herfstkleuren, zoals rood, oranje, geel en bruin. Het is wat ingetogener, maar past prachtig bij de tijd van het jaar. De stof is iets warmer, waardoor je het ook warmer zult hebben.

Het witte bloesje

Hiervan kun je er wel 5 in je kledingkast hebben hangen. Wit is er namelijk in allerlei soorten, kleuren en pasvormen. Witte bloesjes gaat overal bij en staan altijd goed.

Kies voor witte bloesjes in verschillende stoffen, zoals linnen, zijde en katoen. Kies verschillende pasvormen, zoals wat losser, wat strakker of lossere mouwtjes. Of kies voor verschillende stijlen, zoals met een diepere V-hals, korter of juist langer of met korte of lange mouwen.

Om het voor jou gemakkelijk te maken, kun je in de catalogus ook de stijl kiezen waarin je een bloesje zoekt. Ik heb namelijk alle bloesjes ingedeeld bij een bepaalde stijl. Wil jij 5 of meer bloesjes in verschillende stijlen en passend bij verschillende outfits in je kast hangen? Bestel er gewoon 5 tegelijk! Dan ben je meteen klaar en heb je altijd wat passends in je kast hangen.

 

 

 

 

 

Posted on